Wortelsalade met ketoembardressing
Aantal personen: 4Bereidingstijd: 10 minuten
Ingrediënten
2 eetl. rozijnen
3 eetl. zonnebloemolie
1 eetl. rode wijn-azijn
zout
peper
mespunt suiker
½ theel ketoembar
300 gr worteltjes ( julienne gesneden)
12 halve pecannoten*
* walnoten zijn een goed alternatief
Bereiden
Rozijnen ca. 5 minuten weken in warm water.
Rozijnen afgieten en laten uitlekken.
Olie en azijn tot dressing kloppen en op smaak brengen met zout, peper suiker en ketoembar.
Wortel en rozijnen door dressing scheppen.
Pecan noten over salade verdelen.
Bron/inzender:
marionsrecepten.nl
Reacties
Nog geen reacties, wees de eerste!
Laat je reactie achter
Dit vind je misschien ook lekkere recepten
Couscoussalade II
Bleekselderijsalade met cashewnoten
IJsbergsalade met kalfslever
Gemengde salade met gemarineerdechampignons
Griekse salade II